Reparatieservice

Een van de populairste diensten van Linetec is de reparatieservice. Dit is niet verwonderlijk: reparaties worden in het algemeen vlot afgehandeld (vaak al binnen enkele dagen), het percentage geslaagde reparaties is hoog, de tarieven zijn aantrekkelijk, en service en garantie staan hoog in het vaandel. Verder gelden voor bepaalde groepen klanten (waaronder studenten en vaste klanten) speciale kortingen.

Voor het aanmelden van een reparatie en informatie over tarieven kunt u contact opnemen met Linetec. Zorg dat u bij het aanmelden van een reparatie de volgende informatie opgeeft; hoe nauwkeuriger u de informatie opgeeft, des te sneller, doeltreffender en dus ook goedkoper kan de reparatie worden uitgevoerd:

Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen voor de verdere afhandeling van de reparatie.

(*) Hierop zijn de volgende voorwaarden van kracht:
- Reparatie ter plaatse wordt in principe alleen aangeboden voor grotere apparaten (televisies, monitoren enzovoort) of voor grotere partijen apparaten in één keer.
- Bij onderzoek en reparatie ter plaatse worden binnen Enschede geen voorrijkosten gerekend. Bij reparaties buiten Enschede zullen reiskosten en reistijd in rekening worden gebracht.
- Apparaten kunnen in het algemeen niet door de reparateur worden vervoerd; voor vervoer naar en van Linetec zal de klant zelf moeten zorgen.